Vælg en side
Offentligt ansat A-Z
Pris: 1.250 kr. ekskl. moms
Kurset “Offentligt ansat A-Z” er en lettilgængelig introduktion til nogle af de væsentligste regler, der gælder for offentligt ansatte – fra sagsbehandlere til pædagoger og tekniske medarbejdere.

Kurset henvender sig særligt til nyansatte i den offentlige sektor, som ønsker at komme godt fra start, men også andre offentligt ansatte kan med fordel tage kurset.

Kursusbeskrivelse

På kurset gennemgår vi følgende emner:

  • God skik i det offentlige
  • Gaver
  • Inhabilitet
  • Vejledning
  • Tavshedspligt
  • Økonomisk forsvarlighed
  • Notat- og journaliseringspligt
  • Personoplysninger

Hvert emne består af en video, hvor de vigtigste regler og principper gennemgås. Videoerne varer omkring 6 minutter hver. Efter hver video er der et enkelt spørgsmål. Når alle emnerne er gennemgået, afsluttes kurset med en test.

SE DEMO

Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se hele kurset.

Målgruppe

Nyansatte i den offentlige sektor, herunder sagsbehandlere, pædagoger, tekniske medarbejdere mv. Kurset retter sig også mod offentligt ansatte, der har behov for at få genopfrisket de forvaltningsretlige sagsbehandlingsregler.

Se også kurset Offentligt ansat A-Z: Udvidet, der går lidt mere i dybden med fem ekstra moduler.

Læringsmål

Målet med kurset er at give dig de nødvendige værktøjer til at varetage dit daglige arbejde som offentligt ansat.

Kurset vil give dig en god forståelse for rammerne for dit arbejde som offentligt ansat og gøre dig i stand til at se, hvornår du fx har pligt til at notere en oplysning ned samt til at spotte potentielle forvaltningsretlige problemstillinger.

Adgang i 365 dage

Dette er et online kursus. Ved køb af brugeradgang har du adgang til kurset i 365 dage. Din adgang er personlig og må ikke deles med andre.

Kurset kan gennemføres både via smartphone, tablet og computer. Der afsluttes med en test, og du modtager efterfølgende et kursusbevis.

Ønsker du at købe flere adgange eller få skræddersyet et kursus til din virksomhed, så læs mere her.

PRIS

Kurset koster 1.250 kr. ekskl. moms.

Rabat kan opnås ved køb af tre eller flere adgange på én gang. Køb fx adgang til 20 brugere til en pris pr. adgang på kr. 500 ekskl. moms.

Kontakt Morten Boland på morten.boland@karnovgroup.com eller tlf. 23 98 14 17 for et uforpligtende tilbud.

Log ind