Vælg en side

Om online kurserne

Horten online kurser i samarbejde med Karnov Group er faglig opdatering på en række forskellige retsområder.
Kurserne er udviklet af Hortens juridiske eksperter i samarbejde med Karnov og produceres i Hortens eget professionelle studie. Vi udvikler løbende nye kurser.
Som bruger kan du tilgå online kurserne når som helst fra både smartphone, tablet og computer og dermed sikre optimal udnyttelse.

Online kursernes opbygning

Du køber adgang til kurserne enkeltvis, og priserne gælder derfor pr. kursusadgang. Du kan købe adgang til flere kurser ad gangen.

Hvert kursus indeholder en række moduler, som afsluttes med en kort test. Kursusbeviset kan downloades under “Din profil”, når du har gennemført alle moduler og de tilhørende tests.

Under “Din profil” findes en oversigt over de kurser, du er tilmeldt, samt dine kursusbeviser.

Online kurser til organisationer og virksomheder

Når I er flere fra samme virksomhed eller organisation, der har behov for juridisk kompetenceudvikling, kan I med fordel købe flere adgange på én gang.

Hortens online kurser har en indbygget gruppelederfunktion, hvor man kan uploade et excel-ark med navne og mailadresser på alle brugerne – så får de automatisk en mail med et brugernavn og et password til siden, så de kan tilgå kurset.

Gruppelederen kan samtidig følge med i brugernes fremskridt. Her kan man f.eks. se, hvor mange gange brugerne har gennemført kurset, hvordan brugerne har klaret de forskellige moduler, og om alle brugere har gennemført kurset inden deadline.

Hvis I er flere fra samme virksomhed eller organisation, skræddersyer vi også gerne et online kursus, der er tilpasset til jeres behov.

Særligt for advokater

Kurserne lever op til den vejledning, som Advokatsamfundet har opstillet i forhold til opnåelse af point til den obligatoriske efteruddannelse, men vi udsteder ingen garanti herfor.

Mere info

Gå til horten.dk for at se mere om Horten Advokatpartnerselskab

Gå til karnovgroup.dk for at se mere om Karnov Group